Skip to content Skip to navigation

Hoofdgerechten

Alle prijzen onder voorbehoud. Voor de schotels die wij gebruiken wordt steeds waarborg aangerekend.

Reuze vispan van de chef

Verbluf Uw gasten met een heerlijke reuze vispan!

Zonder urenlang in de keuken te staan en zelf bij uw tafelgenoten te zitten terwijl de vispan zichzelf klaarstoomt om te worden verorberd!

Reuze vispan van de chef - De Kleine Bassin

Rijkelijk gevulde vispan met zalm, tongrolletjes, roodbaarsfilet, kabeljauwhaasje, scampi, gamba en rivierkreeftjes. Dit alles geserveerd op een bedje van deegwaren en vergezeld van een heerlijke saus en aardappelpuree.

De vispan wordt u aangeboden in een grote bain-marie (zie foto); Zo hoeft u enkel maar in de onderste schotel water toe te voegen en de vispan het vuur aan de schenen te leggen dmv vuurpasta (€2/st)…even wachten tot alles warm is… klaar!!!

Waarborg: €50/bain marie-schotel. Er wordt geen huur aangerekend.

€ 20
Per persoon
18
vanaf 4 pers. - per persoon

Reuze vispan royal

Reuze vispan royal - De Kleine Bassin

Rijkelijk gevulde vispan met zalm, tongrolletjes, roodbaarsfilet, kabeljauwhaasje, scampi, gamba en rivierkreeftjes.

Dit alles geserveerd op een bedje van deegwaren en vergezeld van een heerlijke saus en aardappelpuree.

Dit alles wordt aangevuld met een halve kreeft per persoon.

€ 28
Per persoon
26
vanaf 4 pers. - per persoon

Paella special

Traditionele paellaschotel, gepresenteerd in een grote bain-marie schotel. Supereenvoudig om de schotel in een handomdraai op te warmen.

Waarborg: €50/bain marie-schotel. Er wordt geen huur aangerekend.

 

Paella special - De Kleine Bassin

Rijkelijk gegarneerd met: 

  • Kippenboutjes 
  • Merguez 
  • Ribbetjes
€ 12
Per persoon
€ 10
vanaf 4 pers. - per persoon

Paella royal

Heerlijke paellaschotel, gepresenteerd in een grote bain-marie schotel. Supereenvoudig om de schotel in een handomdraai op te warmen.

Waarborg: €50/bain marie-schotel. Er wordt geen huur aangerekend.

Paella royal - De Kleine Bassin

Rijkelijk gegarneerd met:

  • Scampi
  • Gamba
  • Langoustine
  • Garnaaltjes
  • Rivierkreeftjes
  • Kippenboutjes
€ 19,98
Per persoon
€ 17,98
vanaf 4 pers. - per persoon

Alle prijzen onder voorbehoud van evt. wijzigingen, voor schotels wordt steeds een waarborg aangerekend.

Kalkoenhaasje

Kalkoenhaasje met stukjes appel in een passend sausje.

€ 8
Per persoon

Franse kalkoenfilet

Kalkoenfilet in romig sausje met roze pepers.

€ 7
Per persoon

Kalkoenrollade

Kalkoenfilet opgevuld met gevogeltegehakt - sausje.

€ 6
Per persoon

Gelakt kalkoenhaasje

Gelakt met Luikse siroop, overgoten met portosaus.

€ 8
Per persoon

Culinaire kippenorloff

Orloff voor de fijnproever, overgoten met kaassaus.

€ 8
Per persoon

Lamskroontje

Lamskroontje overgoten met een zachte mosterdroomsaus
(1 lamskroontje/pers).

€ 13
Per persoon

Brugse kippenrollade

Kippenfilet doorweven met Brugse gerookte ham.

€ 8
Per persoon

Varkenshaasje

Sappig varkenshaasje met jagersaus.

€ 8
Per persoon

Duivels varkenshaasje

Licht gerookt, met een romige saus.

€ 8
Per persoon

Ardeens gebraad

Ardeens gebraad van het huis met jussaus.

€ 6
Per persoon

Duivels gebraad

Heerlijk duivels gebraad met een krachtige saus.

€ 6
Per persoon

Orloff klassiek

Klassiek orloff-gebraad met archiducsaus.

€ 7
Per persoon

Eendenborstfilet klassiek

Overgoten met een heerlijke sinaasappelsaus.

€ 12
Per persoon

Eendenborst De Kleine Bassin

Verrassende rode wijnsaus met venkel.

€ 12
Per persoon

Mechelse koekoek

Met jonagold en fijne champagnesaus.

€ 9
Per persoon

Parelhoenfilet klassiek

Overgoten met smaakvolle druivensaus.

€ 9
Per persoon

Parelhoenfilet porto

Parelhoen met een krachtige portosaus en stukjes peer.

€ 10
Per persoon

Hertenkalffilet

Smaakvol stukje wild met een passende saus.
(prijs kan variëren afh. v/d marktprijs)

€ 18
Per persoon

Konijnenbout met bier à l’ancienne

Konijnenbillen in een gebonden saus op basis van bier.

€ 8
Per persoon

Pepersteakgebraad

Sappig pepersteakgebraad, met een krachtige saus.

€ 8
Per persoon

Kalkoenhaasje met breydelspek

Kalkoenhaasje opgevuld met Brugse Blomme, omwenteld met Breydelspek en overgoten met een passend sausje.

€ 8
Per persoon

Filet van Fazant

Fazantenfilet, ovengebakken met een fijne roomsaus.

€ 15
Per persoon

Gevuld varkenshaasje

Varkenshaasje met een vulling van romige brie en honing en tijm. Afgewerkt met een passende saus.

€ 9
Per persoon

Seizoens-stoofpotjes

8 dagen op voorhand bestellen!
TIP: Reken ± 400g p.p.
Keuze uit:

  • Kalfsblanquette 
  • Varkensstoofpotje met Brugse zot 
  • Konijnenfilet met St. Bernardus 
  • Parelhoen in Spaanse vleesjus 
  • Indische kipfilet met fijne groentjes 
  • Varkenswangen in Madeirasaus
  • Lamsragout 
  • Kalkoenstoofpot
  • Kip in roze peper 
  • Toscaanse kipfiletreepjes 
  • Hertenragout 
  • Stoofpotje van wild zwijn 
  • Gentse waterzooi

Prijzen op aanvraag.