Skip to content Skip to navigation

Hoofdgerechten

Alle prijzen onder voorbehoud. Voor de schotels die wij gebruiken wordt steeds waarborg aangerekend.

Reuze vispan van de chef

Verbluf Uw gasten met een heerlijke reuze vispan!

Zonder urenlang in de keuken te staan en zelf bij uw tafelgenoten te zitten terwijl de vispan zichzelf klaarstoomt om te worden verorberd!

Reuze vispan van de chef - De Kleine Bassin

Rijkelijk gevulde vispan met zalm, schartongrolletjes, roodbaarsfilet, kabeljauwhaasje, scampi, gamba en rivierkreeftjes. Dit alles geserveerd op een bedje van deegwaren en vergezeld van een heerlijke saus en aardappelpuree.

De vispan wordt u aangeboden in een grote bain-marie (zie foto); Zo hoeft u enkel maar in de onderste schotel water toe te voegen en de vispan het vuur aan de schenen te leggen dmv vuurpasta (€2/st)…even wachten tot alles warm is… klaar!!!

Waarborg: €50/bain marie-schotel. Er wordt geen huur aangerekend.

€ 24
Per persoon
€ 22
vanaf 4 pers. - per persoon

Reuze vispan royal

Reuze vispan royal - De Kleine Bassin

Rijkelijk gevulde vispan met zalm, schartongrolletjes, roodbaarsfilet, kabeljauwhaasje, scampi, gamba en rivierkreeftjes.

Dit alles geserveerd op een bedje van deegwaren en vergezeld van een heerlijke saus en aardappelpuree.

Dit alles wordt aangevuld met een halve kreeft per persoon.

€ 36
Per persoon
€ 34
vanaf 4 pers. - per persoon

Paella special

Traditionele paellaschotel, gepresenteerd in een grote bain-marie schotel. Supereenvoudig om de schotel in een handomdraai op te warmen.

Waarborg: €50/bain marie-schotel. Er wordt geen huur aangerekend.

 

Paella special - De Kleine Bassin

Rijkelijk gegarneerd met: 

  • Kippenboutjes 
  • Merguez 
  • Ribbetjes
€ 12
Per persoon
€ 10
vanaf 4 pers. - per persoon

Paella royal

Heerlijke paellaschotel, gepresenteerd in een grote bain-marie schotel. Supereenvoudig om de schotel in een handomdraai op te warmen.

Waarborg: €50/bain marie-schotel. Er wordt geen huur aangerekend.

Paella royal - De Kleine Bassin

Rijkelijk gegarneerd met:

  • Scampi
  • Gamba
  • Langoustine
  • Garnaaltjes
  • Rivierkreeftjes
  • Kippenboutjes
€ 19,98
Per persoon
€ 17,98
vanaf 4 pers. - per persoon

Stoofpotjesfestival

Verkrijgbaar vanaf 4 personen

Stoofpotjesfestival - De Kleine Bassin

Buffet van stoofpotjes (4 x 150g per persoon):

  • Varkensstoofpotje met Brugse Zot
  • Varkenswangen
  • Toscaanse kippenreepjes
  • Kippenstoofvlees

    Inclusief aardappelpuree of gratinaardappelen

€ 18
Per persoon

Pastafestival

verkrijgbaar vanaf 4 personen

Assortiment van verschillende pasta’s 
(4 x 150g per persoon), per portie geserveerd.

Pastafestival - De Kleine Bassin

Maak uw keuze uit:

  • Macaroni ham/kaas 
  • Spaghetti Bolognaise
  • Lasagna Bolognaise
  • Kip met curry
  • Arrabiata vh huis/gehaktbal
  • Zuiderse tomatensaus/gehaktbal
  • Spaghetti kaas/ham
  • Mascarpone/gehaktbal
  • Macaroni spinazie-kip
  • Italiaanse saus/ham/oregano
  • Kip Tika
  • Oostendse schartongrolletjes
  • Zalm in kreeftensausje
  • Scampi curry
  • Kip broccoli
  • Scampi arrabiata 
  • Scampi in witte wijnsaus
€ 12
Per persoon

Alle prijzen onder voorbehoud van evt. wijzigingen, voor schotels wordt steeds een waarborg aangerekend.

Kalkoenrollade

Kalkoenfilet opgevuld met gevogeltegehakt - sausje.

€ 7
Per persoon

Franse kalkoenfilet au poivre

Kalkoenfilet in romig sausje met roze pepers

€ 9
Per persoon

Franse kalkoenfilet archiduc

Kalkoenfilet in een romige champignonsaus

€ 9
Per persoon

Kalkoenhaasje met breydelspek

Kalkoenhaasje opgevuld met Brugse Blomme, omwenteld met Breydelspek en overgoten met een passend sausje.

€ 9
Per persoon

Culinaire kippenorloff

Orloff voor de fijnproever, overgoten met kaassaus.

€ 8
Per persoon

Parelhoenfilet

Malse filet van gebakken parelhoen met een passend sausje

€ 14
Per persoon

Lamskroontje

Lamskroontje overgoten met een zachte mosterdroomsaus
(1 lamskroontje/pers).

€ 16
Per persoon

Varkenshaasje

Sappig varkenshaasje met champignonsaus.

€ 9
Per persoon

Duivels varkenshaasje

Licht gerookt, met jagersaus.

€ 10
Per persoon

Ardeens gebraad

Ardeens gebraad van het huis met jussaus.

€ 7
Per persoon

Duivels gebraad

Heerlijk duivels gebraad met een krachtige saus.

€ 8
Per persoon

Orloff klassiek

Klassiek orloff-gebraad met archiducsaus.

€ 7
Per persoon

Mechelse koekoek

Met jonagold en fine champagnesaus.

€ 9
Per persoon

Hertenkalffilet

Smaakvol stukje wild met een passende saus. (prijs kan variëren afh. v/d marktprijs)

€ 22
Per persoon

Filet van Fazant

Fazantenfilet, ovengebakken met een fijne roomsaus.

€ 15
Per persoon

Gevuld varkenshaasje

Varkenshaasje met een vulling van romige brie en honing en tijm. Afgewerkt met een passende saus.

€ 9
Per persoon

BBQ-ham met mosterdsaus

Heerlijke sappige sneetjes bbq-ham, overgoten met een zachte mosterdsaus.

€ 8,95
Per persoon

Seizoens-stoofpotjes

8 dagen op voorhand bestellen!
TIP: Reken ± 400g p.p.
Keuze uit:

  • Kalfsblanquette 
  • Varkensstoofpotje met Brugse zot 
  • Konijnenfilet met St. Bernardus 
  • Parelhoen in Spaanse vleesjus 
  • Indische kipfilet met fijne groentjes 
  • Varkenswangen in Madeirasaus
  • Lamsragout 
  • Kalkoenstoofpot
  • Kip in roze peper 
  • Toscaanse kipfiletreepjes 
  • Hertenragout 
  • Stoofpotje van wild zwijn 
  • Gentse waterzooi

Prijzen op aanvraag.