Hoofdgerechten | Versmarkt De Kleine Bassin Skip to content Skip to navigation

Hoofdgerechten

Alle prijzen onder voorbehoud. Voor de schotels die wij gebruiken wordt steeds waarborg aangerekend.

Reuze vispan van de chef

Verbluf Uw gasten met een heerlijke reuze vispan!

Zonder urenlang in de keuken te staan en zelf bij uw tafelgenoten te zitten terwijl de vispan zichzelf klaarstoomt om te worden verorberd!

Reuze vispan van de chef - De Kleine Bassin

Rijkelijk gevulde vispan met zalm, schartongrolletjes, roodbaarsfilet, kabeljauwhaasje, scampi, gamba en rivierkreeftjes. Dit alles geserveerd op een bedje van deegwaren en vergezeld van een heerlijke saus en aardappelpuree.

De vispan wordt u aangeboden in een grote bain-marie (zie foto); Zo hoeft u enkel maar in de onderste schotel water toe te voegen en de vispan het vuur aan de schenen te leggen dmv vuurpasta (€2/st)…even wachten tot alles warm is… klaar!!!

Waarborg: €50/bain marie-schotel. Er wordt geen huur aangerekend.

€ 24
Per persoon
€ 22
vanaf 4 pers. - per persoon

Reuze vispan van de chef met kreeft

Reuze vispan van de chef met kreeft - De Kleine Bassin

Rijkelijk gevulde vispan met zalm, schartongrolletjes, roodbaarsfilet, kabeljauwhaasje, scampi, gamba en rivierkreeftjes.

Dit alles geserveerd op een bedje van deegwaren en vergezeld van een heerlijke saus en aardappelpuree.

Dit alles wordt aangevuld met een halve kreeft per persoon.

€ 36
Per persoon
€ 34
vanaf 4 pers. - per persoon

Alle prijzen onder voorbehoud van evt. wijzigingen, voor schotels wordt steeds een waarborg aangerekend.

Ardeens gebraad

Ardeens gebraad van het huis met jussaus.

€ 7
Per persoon

Duivels gebraad

Heerlijk duivels gebraad met een krachtige saus.

€ 7
Per persoon

Orloff klassiek

Klassiek orloff-gebraad met archiducsaus.

€ 7
Per persoon

Culinaire kippenorloff

Orloff voor de fijnproever, overgoten met kaassaus.

€ 8
Per persoon

Kippenorloff “fijne kruiden”

Orloff voor de fijnproever, overgoten met fijne kaassaus op basis van boursin.

€ 8
Per persoon

Kippenfilet au poivre

Sappige filet in roze pepersaus.

€ 9
Per persoon

Kippenfilet archiduc

Sappige filet met zachte champignonsaus.

€ 9
Per persoon

Franse kalkoenfilet au poivre

Kalkoenfilet in romig sausje met roze pepers

€ 9
Per persoon

Franse kalkoenfilet archiduc

Kalkoenfilet in een romige champignonsaus

€ 9
Per persoon

Kalkoenhaasje met breydelspek

Kalkoenhaasje opgevuld met Brugse Blomme, omwenteld met Breydelspek en overgoten met een passend sausje.

€ 9
Per persoon

Varkenshaasje

Sappig varkenshaasje met champignonsaus.

€ 9
Per persoon

BBQ-ham met mosterdsaus

Heerlijke sappige sneetjes bbq-ham, overgoten met een zachte mosterdsaus.

€ 9
Per persoon

BBQ-ham béarnaise

Heerlijke sappige sneetjes bbq-ham, overgoten met een smaakvolle béarnaise-saus.

€ 9
Per persoon

Mechelse koekoek

Met jonagold en fine champagnesaus.

€ 9
Per persoon

Gemarineerd varkenshaasje

Sappig varkenshaasje met jagersaus.

€ 10
Per persoon

Parelhoenfilet

Malse filet van gebakken parelhoen met een passend sausje

€ 14
Per persoon

Lamskroontje

Lamskroontje met passende saus met toetsen van zwarte peper en tijm

€ 16
Per persoon

Hertenkalffilet

Smaakvol stukje wild met een passende saus. (prijs kan variëren afh. v/d marktprijs)

€ 18
Per persoon