Alle prijzen onder voorbehoud van evt. wijzigingen, voor schotels wordt steeds een waarborg aangerekend.
Alle prijzen onder voorbehoud van evt. wijzigingen, voor schotels wordt steeds een waarborg aangerekend.
Snippers van gandaham opgefrist met meloenschijfjes en een frisse salade.
Frisse combinatie van tomaat met mozzarella, afgewerkt met groene pesto.
Krabvlees op een bedje van frisse sla, aangevuld met cocktailsaus en vers fruit.
Flinterdunne sneetjes kipfilet, op smaak gebracht met een fijne tonijnmayonaise, rucola en kappertjes.
Fijne plakjes gerookte zalm met passende garnituur.
Fijne plakjes rundsfilet met schilfers van parmesan en olijfolie.
Opgevulde tomaat met grijze garnaaltjes op een bedje van frisse sla. (prijs kan variëren volgens marktprijs)
Klassieke cocktail van garnalen met passende garnituur. (prijs kan variëren afh. v/d marktprijs)
Gepocheerde zalm, heilbot en gerookte forelfilet, met een fris slaatje en cocktailsaus.
1 bladerdeeggebak + 200g vulling: diverse soorten vis in een romige saus.
Sint-jakobsschelp rijkelijk opgevuld met diverse soorten vis, bestrooid met kaas.
Gebakken scampi (5 st.) in een sausje van de chef.
Gebakken scampi (5 st.) in een currysausje.
3 schartongrolletjes in een sausje van de chef, afgewerkt met garnaaltjes en rivierkreetje.
Samenspel van schartongrolletjes (2 st.) en scampi (2 st.) in een sausje van de chef.
Combinatie van schartongrolletjes (2 st.) en gepocheerde zalm.
Klassiek vispannetje met een heerlijk sausje.
Gepocheerde filet van roze zalm in een sausje, aangevuld met primeurgroentjes en deegwaren. (prijs kan variëren afh. v/d marktprijs)
Heerlijk stoofpotje van kabeljauwhaasje en roze zalm, afgewerkt met garnaaltjes en gemalen kaas.