Hoofdgerechten

Ontdek ons assortiment hoofdgerechten. Onze gerechten worden met zorg bereid, waarbij we prioriteit geven aan de hoogste versheidsstandaarden. Geniet van de kwaliteit en het gemak van onze schotels. Geen tijd verliezen in de keuken en meer tijd om met je gasten bezig te zijn.

Alle prijzen onder voorbehoud. Bij de schotels wordt steeds een waarborg aangerekend.

Reuze vispan van de chef

Verbluf je gasten met een heerlijke reuze vispan!

Zonder urenlang in de keuken te staan en zelf bij je tafelgenoten te zitten terwijl de vispan zichzelf klaarstoomt om te worden verorberd!

€ 24

per persoon

Reuze vispan van de chef - De Kleine Bassin

€ 22

per persoon (vanaf 4 pers.)

Rijkelijk gevulde vispan met zalm, schartongrolletjes, roodbaarsfilet, kabeljauwhaasje, scampi, gamba en rivierkreeftjes. Dit alles geserveerd op een bedje van deegwaren en vergezeld van een heerlijke saus en aardappelpuree.

De vispan wordt u aangeboden in een grote bain-marie (zie foto); Zo hoeft u enkel maar in de onderste schotel water toe te voegen en de vispan het vuur aan de schenen te leggen dmv vuurpasta …even wachten tot alles warm is… klaar!!!

Waarborg: €50/bain marie-schotel.
Er wordt geen huur gerekend. De vuurpasta wordt apart verrekend naar gelang het aantal toestellen.

Reuze vispan van de chef met kreeft

€ 38

per persoon

Reuze vispan van de chef royal - De Kleine Bassin

€ 36

per persoon (vanaf 4 pers.)

Rijkelijk gevulde vispan met zalm, schartongrolletjes, roodbaarsfilet, kabeljauwhaasje, scampi, gamba en rivierkreeftjes.

Dit alles geserveerd op een bedje van deegwaren en vergezeld van een heerlijke saus en aardappelpuree.

Dit alles wordt aangevuld met een halve kreeft per persoon.

Paella special

€ 12

per persoon

Paella special - De Kleine Bassin

€ 10

per persoon (vanaf 4 pers.)

Traditionele paellaschotel, gepresenteerd in een grote bain-marie schotel. Supereenvoudig om de schotel in een handomdraai op te warmen.

Waarborg: €50/bain marie-schotel. 
Er wordt geen huur aangerekend. De vuurpasta wordt apart verrekend naar gelang het aantal toestellen.

Rijkelijk gegarneerd met: 

  • Kippenboutjes
  • Merguez
  • Ribbetjes

Paella royal

€ 19,98

per persoon

Paella royal - De Kleine Bassin

€ 17,98

per persoon (vanaf 4 pers.)

Heerlijke paellaschotel, gepresenteerd in een grote bain-marie schotel. Supereenvoudig om de schotel in een handomdraai op te warmen.

Waarborg: €50/bain marie-schotel. 
Er wordt geen huur aangerekend. De vuurpasta wordt apart verrekend naar gelang het aantal toestellen.

Rijkelijk gegarneerd met:

  • Scampi
  • Gamba
  • Langoustine
  • Garnaaltjes
  • Rivierkreeftjes
  • Kippenboutjes

Stoofpotjesfestival

Stoofpotjesfestival - De Kleine Bassin

€ 20

per persoon

Verkrijgbaar vanaf 4 personen
1 week op voorhand bestellen

Buffet van stoofpotjes (4 x 150g per persoon):

  • Varkensstoofpotje met bier
  • Varkenswangen
  • Toscaanse kippenreepjes
  • Kippenstoofvlees

Inclusief aardappelpuree of gratinaardappelen

Pastafestival

Verkrijgbaar vanaf 4 personen

U kiest 4 verschillende soorten pasta's uit de keuzelijst. Wij voorzien telkens 150g hiervan per persoon, per soort.

Pastafestival - De Kleine Bassin

€ 15

per persoon

Maak uw keuze uit:

  • Macaroni ham/kaas
  • Spaghetti Bolognaise
  • Lasagna Bolognaise
  • Kip met curry
  • Arrabiata vh huis/gehaktbal
  • Zuiderse tomatensaus/gehaktbal
  • Spaghetti kaas/ham
  • Mascarpone/gehaktbal
  • Macaroni spinazie-kip
  • Italiaanse saus/ham/oregano
  • Kip Tika
  • Oostendse schartongrolletjes
  • Zalm in kreeftensausje
  • Scampi curry
  • Kip broccoli
  • Scampi arrabiata
  • Scampi in witte wijnsaus

Onze hoofdgerechten

Ardeens gebraad
Ardeens gebraad van het huis met jussaus.
€ 7
per persoon
Duivelsgebraad
Heerlijk duivels gebraad met een krachtige saus.
€ 7
per persoon
Orloff klassiek
Klassiek orloff-gebraad met archiducsaus.
€ 7
per persoon
Culinaire kippenorloff
Orloff voor de fijnproever, overgoten met kaassaus.
€ 8
per persoon
Kippenorloff “fijne kruiden”
Orloff voor de fijnproever, overgoten met fijne kaassaus op basis van boursin.
€ 8
per persoon
Kippenfilet au poivre
Sappige filet in roze pepersaus.
€ 9
per persoon
Kippenfilet archiduc
Sappige filet met zachte champignonsaus.
€ 9
per persoon
Franse kalkoenfilet au poivre
Kalkoenfilet in romig sausje met roze pepers
€ 9
per persoon
Franse kalkoenfilet archiduc
Kalkoenfilet in een romige champignonsaus
€ 9
per persoon
Kalkoenhaasje met breydelspek
Kalkoenhaasje opgevuld met Brugse Blomme, omwenteld met Breydelspek en overgoten met een passend sausje.
€ 9
per persoon
Varkenshaasje
Sappig varkenshaasje met champignonsaus.
€ 9
per persoon
BBQ-ham met mosterdsaus
Heerlijke sappige sneetjes bbq-ham, overgoten met een zachte mosterdsaus.
€ 9
per persoon
BBQ-ham béarnaise
Heerlijke sappige sneetjes bbq-ham, overgoten met een smaakvolle béarnaise-saus.
€ 9
per persoon
Mechelse koekoek
Met jonagold en fine champagnesaus.
€ 9
per persoon
Gemarineerd varkenshaasje
Sappig varkenshaasje met jagersaus.
€ 10
per persoon
Parelhoenfilet
Malse filet van gebakken parelhoen met een passend sausje
€ 14
per persoon
Lamskroontje
Lamskroontje met passende saus met toetsen van zwarte peper en tijm
€ 16
per persoon
Hertenkalffilet
Smaakvol stukje wild met een passende saus. (prijs kan variëren afh. v/d marktprijs)
€ 18
per persoon